“Kenapa dalam sotong ada plastik” Hairul Azreen nak saman pasaraya buat semua pelik

Kebiasaannya kewajiban memasak semestinya menjadi kerja wanita untuk melakukannya dan seiiringan dengan itu, para suami atau lelaki perlu juga untuk ke dapur untuk membantu isteri memasak. Tular satu rakaman dimana seorang pelakon terkenal, Hairul Azreen masuk ke dapur untuk membersihkan sotong yang dibeli di pasaraya.

Difahamkan, melalui rakaman tersebut,beliau seolah olah pelik ketika membersihkan sotong, terdapat plastik didalamnya yang merupakan tulang belakang sotong. Penyampaiannya yang sangat ‘serious’ itu membuatkan ramai tertawa dan sangat menghiburkan apabila beliau menyangkakan bahawa tulan tersebut adalah plastik..

Video penuh boleh dilihat di :

 

View this post on Instagram

 

A post shared by DaebaKing (@daebakingz)

Beberapa komen yang menghiburkan seperti :

@TnL・么 B E R I:tu lah mak panggil tolong mak kat dapur x nak kan dah jadi gini

@panda.bee_:dia bergurau ker ..atau dia betul2 xtahu

@《yuda~( ° w °)》:tu lah dulu mak panggil sibuk tengok wonder pets tibeeer

@user7091224876005:saya pon tak faham kenapa darah sotong hitam tak merah. Ini darah dah busok saya juga nak saman

@Mhaikal Haziq:Saman je bang. Nk tgok siapa saman siapa nanti

@Wakfiq:Hahaha semua serious sangat. Dia pun tau just buat tak tau. ‘Pasaraya tidak berkenaan’ wtheck

Sangkaan beliau yang cuba untuk berjenaka dengan para netizen sangat mencuit hati apabila beliau berseloroh untuk saman pasaraya yang berkenaan. Begitulah kiraannya jika lelaki susah untuk dapur membantu isteri masak, kelam jadinya…

Jangan lupa komen yang baik baik

Sumber dari tiktok dan Instagram..

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*