“DSV menggelupur Cik B kena panah petir”-Tindakan Cik B mandi hujan buat DSV panik

Berikutan cuaca di Malaysia yang sering berubah membuatkan ibu bapa sering risau akan kesihatan anak mereka. Tular satu rakaman dimana kerisauan yang terserlah di wajah seorang usahawan tersohor, Dato Sri Vida apabila melihat anak kesayangannya yang merupakan pelakon dan penyanyi cilik iatu,Cik B bermandi hujan ketika hujan yang begitu lebat…

Difahamkan Cik B yang begitu bosan duduk di rumah sehinggakan ingin mandi hujan di sekitar halaman rumah beliau dan ingin merakam beberapa klip video untuk simpanan dirinya. Ketika beliau bermain hujan, kerisauan di wajah DSV terserlah kerana guruh dan petir berbunyi kuat sehinggakan beliau menjerit agar anaknya masuk ke dalam tetapi Cik B masih berkeras untuk berada di bawah hujan dan sedikit sebanyak mencuit hati para netizen..

Video penuh boleh ditonton di :

 

View this post on Instagram

 

A post shared by DaebaKing (@daebakingz)

Pelbagai komen diberikan seperti :

@khairul:mesti tengah kecewa HhHahaha

@Faizal:aku dr kecik trauma dgn petir. smpai skrg dengar je petir guruh semua terus off terus fon taruh bawah bantal

@『B̶U̶D̶A̶K̶ 』ᕼᗩᗰᗷᗩᖇ :DAH PUAS HIDUP DENGAN KESENANGAN LA TU

@| ¥©_©¥ |:Wehh, ayat die CIKB KENE PANAH PETIR

Kejadian tersebut sedikit sebanyak mengrisaukan para netizen kerana Cik B mandi hujan sambil bermain telefon pintar. Ini menjadi tauladan untuk semua untuk sentiasa berwaspada ketika hujan dan tidak membuatkan ibu bapa risau akan kesihatan anak anak.

Jangan lupa komen yang baik baik

Sumber dari Tiktok dan Instagram

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*