Rimbabara Daily

Semasa, Hiburan & Trending

Nama sebenar Anju, Zarina Anjoulie Lavocah Mohd Fahizul merupakan seorang bekas pelakon dan model wanita Malaysia. Selepas beberapa tahun kemunculan dalam dunia hiburan, aktres yang dikenali sebagai Zarina Anjoulie ini menghilangkan diri daripada media dan peminat sejurus berpindah ke Brunei.

Kini beliau lebih aktif berinteraksi dengan para pengikut di media sosial yang mana kirimannya banyak berkaitan dengan pemasaran perniagaan yang dijalankan. Antara lakonannya termasuk menerusi siri Anak Pontianak, drama muzikal Kampus dan filem Ular. Berasal dari Kuala Lumpur, sebelum mengambil keputusan berhijrah ke Brunei selepas melalui beberapa episod kontroversi. Pernah terbabit dalam dunia hiburan sebagai pelakon dan model, namun kini lebih aktif sebagai ahli perniagaan yang menggunakan laman sosial Instagram sebagai platform untuk mempromosikan produknya.

Menerusi entri terbaru Anju dalam halaman instagram nya:

Sorry Anju tak tahan Anju nk bahan, Benda paling lawak untuk Anju. Selalu ternampak kat feed muka busuk artis2 ni acah tak make up

Jom lihat apa kata netizen:

Hahahha…mungkin sehari tak bermakeup bagi artis merupakan hari yang paling bersejarah dalam hidup mereka.. sebab setiap hari, diorang kan memang bermakeup memanjang. Kalau tak, melingkup lah kilang2 kosmetik kat malaysia ni nak cari makan..

Saya dah tak pakai mekap sejak tahun 2007 bila saya mula buat PhD sebab tak mahu contaminate kan sampel saya dgn trace metals dalam mekap tu. Supervisor saya tegur utk tak payah mekap, jaga integriti sampel dan hargai kecantikan semulajadi diri saya.

Dorang mintak puji ke Anju? X kot,buat kami2x ni rasa lega tgk actually skin dorg x de la peloles sprti yg kita dok sangka, sama je mcm kita ni aging jugekkkk break out jugekk,parut jerawat jugekk. So knp Anju rasa big deal nk sakit hati dgn dorang

Jangan lupa komen yang baik baik sahaja.

Sumber: IG Zarina Anjoulie

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *