Rimbabara Daily

Semasa, Hiburan & Trending

Menerusi halaman FB Farah Lee, luahan dengan kapsyen:

“Setelah seminggu lebih..Baru ada kekuatan nak share benda ni…Ni lah rupa penyondol rumahtangga kami..Sehingga aku DICERAIKAN..Kau anak dara kot kenapa mesti nak rampas bapak kepada anak² aku…Anak 4 ye bukan 1..Kini bermulalah hidup baru bergelar ibu tunggal.Terima kasih korang berdua..Allah Maha Esa..”

Mama Tak Sanggup Nak Bermadu

Ajak Bincang Tapi Taknak..

Jom Lihat apa kata netizen:

Kipidap sis berani…. Tak takut istilah ibu tunggal..na wat apa smpan llki prangai jahanam…. Harap2 ta ada lagi la kes2 cm ni termasuk rumah tangga sy sndri.. Jgn risau sis,ramai yg akan doakan kebahgian sis lpas ni… Sampah tempatnya dlm tong sampah..

asal curang je dgn permpuan tak helok, entahlah dunia ni apatah nak dikejarkan, tak cukup 1.. Ya kalau nak kahwin lagi memang sunnah nabi, tapi tolonglah kena dengan cara bukan cara yang meyakitkan, dapat lain ceraikan yang dah lama susah senang. Why eh lelaki ?? Semudah tu??

Sabar dik, akak doakan allah permudahkan perjalanan adik, aamiin. Move on jer sampah memang utk sampah. Besarkan anak2. Akak senasib dgn adik. Ditinggalkan dgn 4 org anak yg sedang bersekolah. 2 sekolah rendah, 2 sekolah menengah. Fikir yg akan dtg, 10thn lagi anak2 dah besar, yg bongsu pun dah habis sekolah.. Yg babi 2 ekor tu tgh sibuk memesarkan anak2 baru. Tuntut yg hak kita dan anak2, jgn gentar, jgn goyang

ada x yg ckp “jgn aibkan rumah tangga u” . klu aku kt tmpt dia nie mmg sakit hati wei. ada ke pompuan yg xsakit hati??? klu aku dh blkg kira dah aib ke maruah ke. sapa suruh ko gatal bijik kelentit n peliaq hg berdenyut2 sgt. mampus lah 2 2 . elok la kena viral. esok2 org tau lah jantan betina gatal poen & butuh. nanti xdak la tuduh bekas bini jahat. bekas bini la busuk. kak long nak tnya lah hg tetap nampak salah dak dkt mak mertua n ipar duai hg?? hg bahagiakan diri hg kak. hg lawa dari si betina tuh..

Entri Penuh:

Jangan lupa komen yang baik baik sahaja.

Sumber: Farah Lee

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *