Rimbabara Daily

Semasa, Hiburan & Trending

Menerusi halaman Twitter, satu video yang baru sahaja dimuatnaik dan meraih beribu-ribu sukaan daripada pengguna alam maya. Video yang berdurasi 0:30 saat itu dapat dilihat seperti pasangan kekasih yang kemungkinan hadapi masalah atau kemelut. Di pertengahan video tersebut, lelaki tersebut seperti sengaja ingin perempuan tersebut dilanggar kereta.

Jom Lihat Video Dibawah:

Antara petikan komen-komen daripada pengguna-pengguna twitter:

“Pesanan kepada wanite diluar sana. Jangan bercinta dengan matpet, dengan org yang naik tangan dekat kau. Merana lah hidup kau sampai janda.”

“Elok lah kena bantai… Kalau depan mata pakcik dia buat macam ni pun pakcik bagi dia cium cincin delima pakcik 2 3das, seret dan toreh tayar motor dia. Tapi itu lah… Pakcik ni cuma manusia biasa. Sembang saja lebih. Buatnya tidak. Macam kamu juga.”

“Kalau dh gado even break skalipun… Xperlu kot nak buat kt girl cmtu cubaan membunuh ade tu… Ape punya dayus la jantan..”

“Bagus betul Security yg lajoo buat keje kat situ atau siapa yg Walkie suruh cepat buat tindakan.Cekap dan Pantas !!!.”

Jangan lupa komen yang baik baik sahaja.

Sumber: Twitter

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *