Rimbabara Daily

Semasa, Hiburan & Trending

Pengacara Malaysia Hari Ini (MHI) bukan nama asing dalam bidang penyiaran. Ally Iskandar Mohd Mardzi sudah cukup gah sebagai pengacara yang berkarisma dan mempunyai identitinya yang tersendiri. Gaya beliau mengendali dan mewawancara sangat teratur dan santai.

Pernah mendirikan rumahtangga bersama personaliti media sosial, Farah Lee pada 2012 namun jodoh mereka tidak panjang dan berpis4h pada 2016. Perkahwinan ini memberikan mereka seorang anak perempuan Maream Esabel. Setelah 3 tahun hidup mendud4, Ally memilih seorang gadis dari Temerloh sebagai pasangan hidupnya.

Gadis bertuah bernama Marlina Ibrahim dinikahi pada Jun tahun lalu. Ally yang jarang berkongsi tentang rumahtangga barunya itu lebih berahsia demi menjaga priv4si. Jika di lihat di akaun sosialnya, segalanya berkaitan dengan kerja sahaja.

Menerusi akaun Instagram, Ally Iskandar berkongsikan sekeping gambarnya bersama isterinya Marlina dengan ucapan selamat hari raya buat semua. Wajah isteri Ally yang ayu dan lembut itu menarik perhatian peminat. Cantik sangat bidadari hati Ally ni. Memang Sepadan !

Jom baca perkongsian di bawah :

Ramai peminat yang memuji kecantikan isteri Ally ini. Antara komen-komen mereka :

” First time tengok wife Ally!! Cantiknyaa wife.. “

” Sweet!! Selamat Hari Raya!.. “

” So cute couple.. Semp0i je.. “

” Selamat hari raya Ally dan wife. Bahagia sangat tengok kalian berdua.. Till jannah InsyaAllah.. “

” Cantiknya walau hanya berkain batik.. “

” Cantiknya wife.. “

” Cantikkkk sangat wife… Muka seirasss.. “

” Cantiknya wife ally iskandar .. Moga kekal bahagia hingga ke akhir hay4t.. “

Sepadan macam pinang dibel4h dua. Tanpa solekan wajah Marlina sudah cukup cantik dan sedap mata memandang. Apa pun, semoga Ally dan Mazlina berbahagia selalu dan ik4tan perkahwinan ini berkekalan hingga ke syurga.

Sumber : IG Ally Iskandar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *