Rimbabara Daily

Semasa, Hiburan & Trending

Rata-rata orang membuat keputusan untuk mempercepatkan perkahwinan ekoran Perintah Kawalan Pergerakan 2.0. Justeru itu, mereka hanya berkesempatan membuat majlis secara kecil-kecilan sahaja tanpa menjemput ramai tetamu ke rumah. Perkara ini turut dilakukan oleh sepasang pengantin ini namun hari bahagia itu tetap disambut dengan jayanya.

Buat kenduri secara ringkas sahaja…ayah jadi penghibur suasana supaya tidak suram

Majis perkahwinan yang ringkas bukan bermakna tidak meriah. Melalui rakaman viral di bawah, hari penyatuan wanita bernama Humairah ini dengan suaminya boleh dikatakan agak bermakna kerana si ayah gigih menjadi ‘radio’ dengan menyanyikan lagu kahwin buat mereka sekali gus mencetuskan tawa orang sekeliling kerana terhibur melihat gelagat lucu itu.

Kek tak terpotong-potong terpaku dengar nyanyian merdu bapa…

Kedua-dua pengantin baru tersebut berada dalam keadaan statik dengan memegang pemotong kek. Perlakuan tersebut turut mencuit hati para netizen apabila pengantin sanggup menunggu bapanya menamatkan nyanyian yang dipersembahkan.

Jom Lihat Video Dibawah:

Semangat betul bapanya nyanyi dapat menantu baru…dapat penghibur free boleh jimat duit

Menjengah ke ruangan komen, kebanyakan netizen berasa terhibur mendengar nyanyian yang diberikan oleh bapa pengantin itu dan mereka juga mendoakan kebahagiaan suami isteri tersebut. Keseluruhannya, video yang berdurasi 53 saat ini telah mendapat lebih 9 ribu jumlah tontonan.

Jangan lupa komen yang baik baik sahaja.

Sumber: Ciahhrah

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *