Rimbabara Daily

Semasa, Hiburan & Trending

Setiap keriangan bersama insan tersayang sudah pasti menjadi titik yang begitu indah bagi setiap manusia. Namun, di setiap keriangan itu, pasti akan merasa kehil4ngan meskipun mahu terus bersama.

Kegembiraan 10 rakan berkelah di Sungai Jin, Sungai Lembing di sini berakhir tr4gedi apabila seorang daripada mereka lem4s akibat dibah4m arus yang begitu deras semalam.

Ketua Polis Daerah Kuantan ACP Mohamad Noor Yusof Ali berkata Ahmad Hasrul Hisyam Ahmad Fauzi dari Sungai Isap, dipercayai lem4s sekitar 3 petang kira-kira dua jam selepas dia bersama rakannya tiba di lokasi kejadian.

Berenang ke lubuk

“M4ngsa dipercayai telah berenang ke kawasan lubuk yang agak dalam sebelum dihanyutkan arus. Saksi kejadian mend4kwa melihat m4ngsa tenggelam timbul beberapa kali sebelum hil4ng”

“Rakan m4ngsa difahamkan cuba membantu namun g4gal menyebabkan mereka terus menghubungi pihak berkuasa,” menurutnya dalam kenyataan media semalam”

Beliau berkata m4yat m4ngsa dijumpai pada 6.48 petang dan dihantar ke Hospital Tengku Ampuan Afzan (HTAA) di sini untuk bed4h sias4t.

Pemergian m4ngsa yang berusia 33 tahun itu mengundang seb4k rakan dan kenalan dengan memuat naik ucapan takzi4h buat keluarga Allahyarham.

Minta sahabat doakan

Takziah buat keluarga m4ngsa

Semoga roh m4ngsa berada bersama orang orang yang beriman dan dikurniakan ketenangan buat keluarga dalam menghadapi dug4an hebat ini.

Ha dah baca, jangan lupa komen yang baik baik sahaja!

Sumber : ohmymedia

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *