Bila Netizen Komen ‘B0dy Sh4ming’, Thanuja Ananthan Balas Ini. Memang Kel4kar!!

Tak kiralah orang biasa ataupun selebriti, mereka tidak akan terlepas daripada menjadi m4ngsa “b0dy sh4ming” oleh netizen. Baru-baru ini, Murai MY ternampak model dan pelakon, Thanuja Ananthan menjadi m4ngsa “b0dy shame“. Melihat responnya memang boleh buat kamu ket4wa berdekah.

Ket4wa Lihat Komen “B0dy Sh4ming”

Berkongsi di Instagram, Thanuja telah memuat naik dua komen individu yang membuli fizikalnya. Akuinya, dia tidak terk3san apabila diberikan komen sebegitu.

Foto – @thanujaananthan(Instagram)

“Aku faham kecantikan adalah subjektif. Jika tiada perkataan yang baik untuk dikatakan, jangan cakap. Lagipun aku sedar akaun mu akaun palsu.

Kau orang ingat komen tentang bahagian badan aku, ianya akan menjejaskan aku ke? Ia benar-benar lucu dan saya membalas sambil ket4wa” tulisnya.

Tambahnya lagi, dia meminta mereka untuk mendiamkan diri daripada berkata-kata perkara yang kurang menyenangkan orang lain.

Akui Sudah Lali Dengan Komen Sebegitu 

Jelas pelakon dan model ini, dia sudah bekerja selama 10 tahun dalam industri hiburan. Akuinya, komen-komen berunsur tidak m4suk ak4l, dia sudah lali menerimanya.

Foto – @thanujaananthan (Instagram)

“Bekerja selama 10 tahun dalam media, saya dilontarkan dengan komen tidak masuk akal yang tidak berasas dan masuk akal. Dah kebas tau tak?. Kalau tak tahu, Google”, ujarnya.

Malah Thanuja turut mengatakan hanya dia sahaja yang mengetahui dirinya yang sebenar dan bukannya orang lain. Pada masa yang sama, dia juga meminta untuk orang ramai tidak melakukan hal sebegitu pada orang lain.

Jangan lupa komen yang baik baik sahaja

Sumber:muraimy

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *