Dr. Erin Buka Cerita C3rai Dengan Bekas Suami Kasanova – “Dia Kant0i Ada Affair, Tangan Kita Yang Terc4but”

Bekas isteri Da’i Farhan, Dr. Erin tampil mend3dahkan kisah sebenar yang berlaku dalam rumah tangganya bersama salah seorang bekas suaminya terdahulu.

Menerusi hantaran di Instagram, kata Erin atau nama sebenarnya Noorainul Naqim Mohd Radzi, 40, dia terp4ksa mengorb4nkan rumah tangganya bagi mengelakkan nyaw4nya dan anak-anak ter4ncam.

“Terp4ksa menjandakan diri. Ramai yang kata saya ni perempuan tak baik sebab kahwin banyak kali, saya takkan buka bab percer4ian saya yang lain-lain sebab menghormati keluarga bekas-bekas husband saya yang semuanya baik-baik dan memahami kenapa saya bercer4i secara baik dengan anak-anak depa.

“Bukan sebab orang ketiga cuma masalah yang boleh membahayakan ny4wa saya dan anak-anak, itu je saya nak komen,” katanya.

Ded4h Erin yang juga perawat neurofisiologi, perkahwinannya bersama seorang dua anak dua mulai retak apabila kiriman mesej aplikasi WhatsApp skandal suaminya ketika itu secara tidak sengaja terk4ntoi.

“Pendek cerita lepas seminggu akak nikah dengan duda ni, dia k4ntoi WhatsApp skand4l masuk depan akak ketika anak 0KU main telefon bapa dia.

“Jadi akak pun bacalah nak ambil tahu sangat. Tapi akak tanya je pun kat dia kenapa kahwin dengan akak kalau tak puas mencari perempuan lagi? Akak pun mer4juk la sat nak balik jumpa mama.

“Masa akak balik kampung tu dia perbvruk akak kat mak dia sebijik macam dia tvduh bekas bini dia dulu tu. Dia kata kat mak dia akak ada laki lain sebab tu balik Penang.

“Lepas dah sejuk, akak balik rumah mentua tapi mentua tak nak tengok muka akak. Masa tu akak hairan napa mak dia ni, dulu baik je dengan aku takkan sebab aku balik Penang nak mar4h macam ni. Lepas tu suami call kata mak tak nak tengok muka akak lagi.

“Mak dia duk suruh anak dia c3rai akak dah anak dia kata akak bini cur4ng. Jadi, mak dia tudvh akak bagi nasi k4ngkang kat anak dia sebab tu anak dia susah nak tingg4l akak.

“Jadi, mak ni sampai ‘berpedang-pedang kain kuninglah’, punya nak kami berc3rai. Akak suruh dia balik pada mak dia, cukuplah akak kehil4ngan mama akak tapi takkan sanggup hil4ng anak-anak dengan cara tu demi pertahankan rumah tangga pu4ka ini,” ceritanya.

Menerusi sepotong video yang dikongsikan di Instagram juga, Erin memuatnaik foto tangan yang berbalut selepas insiden k4ntoi mesej sk4ndal.

“Dia yang k4ntoi ada affair dengan bini dan j4nda-jand4, bila kita tanya je pun tangan kita yang tercabut. Bertuah laki ni dapat bini tak mel4wan,” katanya.

Erin pada masa sama menunjukkan bukti-bukti perbualan bekas suaminya bersama beberapa individu lain termasuk individu yang difahamkan sebagai bekas isterinya terdahulu.

Menerusi perkahwinannya dengan bekas suaminya itu, Erin pernah mengal4mi kegvguran sebanyak dua kali.

Justeru, kata Erin lagi, dia tidak kis4h seandainya perlu menjadi j4nda berkali-kali sekiranya perkahwinan itu membawanya ke ner4ka.

“Bukan saja-saja orang nak jadi j4nda, tapi kalau perkahwinan tu bawa kita ke ner4ka, saya tak kisah jadi j4nda berkali-kali. Janji Allah reda. Jangan kita t4kut dengan kec4man orang, yang kec4m tu pun level l4ngau je.

“Bangun dan bangkit untuk cari syurga kita anak-beranak. Ada jodoh kahwin lagi jangan tak kahwin, rugi,” ujarnya.

 

Jom Like Page Kami Juga Di Facebook

Sumber:gempak

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *