DSV Payung Video ‘Kembar’, Bikin Netizen Ucap Terima kasih Sebab Sangat Terhibur

Nampaknya selepas pelakon, Shahiezy Sam hangat menjadi bualan netizen di media sosial berikutan salah seorang atlet Olimpik mempunyai wajah seiras dengannya, kini giliran Datuk Seri Vida atau DSV pula yang tular.

Jika ada yang mengatakan DSV dengan atlet yang dikenali sebagai Cindy Billaud merupakan kembar pasti ramai percaya kerana wajah mereka sememangnya salin tak tumpah sehingga menjadi bualan di media sosial.

Walau bagaimanapun, ternyata hal itu sampai ke pengetahuan usahawan popular itu lalu DSV di ruangan Instagram peribadinya memberikan reaksi mengenai ‘kembar’ dirinya terbabit.

Dalam video memaparkan Cindy Billaud yang difahamkan seorang atlet Perancis dimana dia pernah mewakili negaranya pada sukan Olimpik Rio 2016.

Pun begitu, di posting DSV sampaikan menerima ucapan terima kasih daripada netizen dek kerana begitu terhibur dengan video yang dimuat naik dimana memaparkan pula telatahnya yang mirip dengan individu tersebut.

Ruangan komen di posting pula, video yang dikongsikan itu mencetuskan gel4k besar netizen yang sememangnya tidak kering gusi dengan sik4p kel4kar usahawan ini di Instagram.

“Hahaha terima kasih! Terhibur saya malam ni. Sebijik ya wajah DSV ketika muda”

DsvIMG_20210805_100413

“Hahaha nampak sama tapi bukan dia…”

DsvIMG_20210805_100507

“Pastikan latihan mencukupi ya datok…”

DsvIMG_20210805_100539

 

Jom Like Page Kami Juga Di Facebook

Sumber:HCL

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *