Rimbabara Daily

Semasa, Hiburan & Trending

Terkini desas desus mengatakan kononnya Emma Maembong bakal mendirikan rumah tangga tahun ini. Tidak mengiyakan mahupun menidakkan, Emma berkata gosip bakal berkahwin itu adalah satu doa buat dirinya.

Terbaru memetik laporan Harian Metro diruangan Cik Pang, ada sumber memberitahu bahawa pelakon itu bakal berkahwin pada Februari ini.

Menurut laporan itu lagi, tidak diketahui mengapa Emma memilih untuk merahsiahkan berita gembira itu daripada pihak media walaupun dikatakan dia sudah pun memberitahu beberapa rakan dalam industri mengenai perkahwinan tersebut.

Sumber juga memberitahu, Emma kini sibuk membuat persiapan perkahwinannya hingga terpaksa menolak beberapa tawaran berlakon.

Menurut sumber yang memberitahu Cik Pang, Emma dikatakan bakal berkahwin dengan kerabat diraja namun tidak didedahkan siapa gerangan jajaka itu dan biarlah ianya diketahui daripada mulut Emma sendiri. Jika perkhabaran ini benar, pasti ramai peminat Emma tidak sabar untuk melihat pelakon cantik itu naik pelamin dan ingin mengetahui siapakah jejaka yang berjaya mencuri hatinya.

Walau apa pun, jodoh itu ketentuan daripada ilahi, peminat peminat haruslah mendoakan Emma ditemukan jodoh dengan insan yang baik baik. Juga, semoga emma dikurniakan kesihatan & berjaya dunia akhirat.

Jangan lupa komen yang baik baik sahaja.

Sumber: Rotikaya

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *