Rimbabara Daily

Semasa, Hiburan & Trending

Percintaan pelakon Eyka Farhana dengan bintang bola sep@k kebangsaan dan Johor Darul Ta’zim (JDT), Akhyar Rashid bukan lagi rahsia. Akhyar Rashid atau dengan lebih sinonim dengan panggilan Mat yat yang kini berusia 20 tahun yang kini sedang melakar nama untuk menjadi bintang bola sep@k yang terkenal.

Kisah terbabit mula menjadi perbualan hangat netizen selepas foto mereka berlaga pipi tular sekaligus terus menjadi teka-teki adakah mereka bercinta atau tidak.

Melihat kebahagiaan Eyka dan Akhyar, Cik Pang teringin juga nak bercinta dengan pemain bola sep@k.

Tapi, pemain bola sep@k mana yang sudi nak berkawan dengan Cik Pang yang sebesar peti ais ini?

Walaupun besar, hati Cik Pang baik tau!

Terkini, Cik Pang mendapat maklumat daripada teman rapat yang memaklumkan hubungan Eyka bersama Akhyar mendapat restu keluarga pemain bola sep@k itu.

Difahamkan, keluarga Akhyar menerima baik hubungan Akhyar dengan Eyka sekiranya pasangan itu serius untuk menjalin hubungan cinta.

Namun, sejauh mana kebenarannya, rasanya soalan ini perlu ditanya kepada Eyka dan Akhyar kerana sehingga kini kedua-dua dilihat mengambil keputusan mengunci mulut.

Cik Pang sangat faham pasti ada sebabnya mereka berbuat demikian apatah lagi hal penularan itu pun bukan dipinta. Baik untuk menjaga reputasi atau hati mana-mana pihak, keputusan itu perlu dihorm@ti.

Bagaimanapun, Cik Pang doakan semoga hubungan Akhyar dan Eyka berjalan dengan baik dan jika ada khabar gembira Cik Pang harap mereka cepat-cepat kongsikan kepada umum supaya tiada yang berteka-teki lagi.

Jom Lihat apa kata netizen:

Keluarga mana yg tak restu anak hubungan dgn org byk duit.. Cer cita sikit.. Org byk duit semua org mau.. Skrg dia tgh naik..tp mcm dh down je sbb tmj xnk amek port kes dia dgn kfa tu.. Tmn ckp mangkok ni akan baya sendiri sbb dia kaya.. Cm tanda2 tmj xnk pakai dh mangkok ni lps ni.. Haha

Top aihh matyat ni..tq matyat..sbb hng kami oqang utaqa bnyk modai..truskan kecelaruan

Mamat Tik-Tong ni. Kejap jee laa dalam JDT… Nak tgk Kes dia dgn KFA bole ke tak bayar sam@n.

Jangan lupa komen yang baik baik sahaja.

Sumber: Harian Metro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *