Rimbabara Daily

Semasa, Hiburan & Trending

Sejak kebelakangan ini, 1su di dewan parlimen kerap kali menjadi topik p4nas di media s0sial. Dari segi kandungan perdeb4tan mereka sehingga gerak-geri ahli p4rlimen yang berada disana, kesemuanya menjadi bualan netizen.

Manakan tidak, banyak perdeb4tan yang boleh dikatakan menggervnkan di antara mereka yang berbaur perg4duhan yang merivhkan suasana dewan itu.

Nampak berasap ke?

Kali ini, sor0tan vide0 tindak4n Menteri Luar Negeri, Dato’ Seri Hishammuddin Tun Hussein yang sedang menyedut v4pe di dalam dewan parlimen telah tul4r di Twitter.

Perkara tersebut telah dimuat naik oleh seorang pengguna Twitter sehingga mendapat pelbagai reaksi daripada warganet yang terkejut dengan tindakan beliau.

Sejak kebelakangan ini, isu di dewan parlimen kerap kali menjadi topik panas di media sosial. Dari segi kandungan perdeb4tan mereka sehingga gerak-geri ahli parlimen yang berada disana, kesemuanya menjadi bualan netizen.

Terus mintak maaf 

Namun begitu, beliau telah tampil di Twitter dengan memohon maaf di atas apa yang berlaku dan berjanji perkara tersebut tidak akan berulang lagi.

Hishammuddin turut mengakui bahawa tidak menyedari hal tersebut kerana baru sahaja melakukan kebiasaan yang baharu itu.

Oleh itu, pelbagai maklum balas diterima oleh warganet susulan daripada tindakan cepat menteri itu memohon maaf diatas ketelanjuran tersebut.

Ada yang mempertikaikan kredibilitinya kerana dilihat tidak sopan berikutan sedang berada dalam sidang dewan rakyat dan ada juga yang memuji keberanian beliau dalam memohon maaf dan mengakui kesilapan yang sudah dilakukan.

Dia dah mintak maaf

Nak buat kat pawagam la..

Walau bagaimanapun, orang ramai menerima maafnya itu meskipun beliau seorang yang berjawatan dalam negara. Setiap manusia tidak terlepas dari membuat kesilapan, semoga menjadi pengajaran.

Apa pendapat anda? Jangan lupa komen yang baik baik je !

Sumber : Twitter, OMM

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *