Rimbabara Daily

Semasa, Hiburan & Trending

Benarlah orang kata, setiap wanita yang bergelar seorang ibu pasti merasai detik-detik yang tidak dapat dilupakan menanti kehadiran cahaya mata sehingga terpaksa bertarung nyawa melahirkan anak tercinta.

Tetapi kali ini lain pula kisahnya apabila seorang ibu muda yang dikenali dengan nama Shamira Roslan dijemput Ilahi ketika sedang sarat mengandung anak keduanya.

Arwah kritikal

Menerusi perkongsian Shuhada Fazli di Facebook, sepupunya (Shamira Roslan) mengalami masalah sesak nafas dipercayai disebabkan jangkitan kuman.

Berikutan daripada masalah kesihatan yang dialami si ibu, anak kecil yang berada dalam kandungan tersebut tidak dapat diselamatkan dan disahkan meninggal dunia.

Namun siapa sangka, tidak lama selepas itu, si ibu yang berada dalam keadaan kritikal pula dijemput Ilahi. Difahamkan, arwah Shamira Roslan telah meninggalkan seorang suami dan seorang anak lelaki berusia 4 tahun.

Sungguh besar pengorbanan ibu


Al-fatihah

Pemergian Shamira Roslan telah meninggalkan kesan terhadap ramai orang terutamanya ahli keluarga, saudara-mara dan kenalan rapat.

Mereka tidak putus-putus menitipkan doa dan berharap agar suami dan anak arwah dapat menerima ujian ini dengan hati yang terbuka. Mereka turut mengucapkan salam takziah buat keluarga arwah.

Dah baca? Jangan lupa like, share dan komen ya. Terima kasih

Sumber: Shuhada Fazli, Facebook via OB

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *