Rimbabara Daily

Semasa, Hiburan & Trending

Terkini menerusi video yang dikongsi secara ‘live’ di halaman instagram Dato Aliff Syukri mendapat perhatian netizen. Maklumlah musim sekarang permintaan yang tinggi pada barang-barang seperti mask & hand sanitezer. Kali ini, difahamkan Dato Aliff Syukri ingin mempromosi kan mask nya dan menunjukkan bagaimana ia berfungsi. Sekaligus, cetus komen komen netizen yang mengatakan mask tersebut tidak relevan dan tidak terbukti.

Jom Lihat Video Dibawah:

Jom Lihat Apa Kata Netizen:

“Berniaga dlm islam mesti jujur…Klu x phm2 sndri je la…Dosa dgn Allah swt blh mntk ampun…Tp dosa dgn manusia kna crik smpi redha”

“Ni nmnya amik kesempatan dlm kesempitan..baik beli facemask kat farmasi berkotak² tu & sedekahkn lg bgus..dh tntu pakar kesihatan pun galakkn kt pkai yg tu dr yg kain ni”

“Ya Allah tak tahu nk gelak ke nak kesian. Berubah muka.. Die punya kedekut tu sampai mangga sebiji besar tu share 3 org. Agak2 lah”

“Dari mbazir beli mask rm25 satu,lg baik guna duit tu beli pad utk wife time masa ‘dia’ dtg.. hahaha… Mmg tebal betul muka dia ekk.. pastu nak salahkn netizen plak.. aishhhh..”

“Yang paling sadis. Mask murah tu tak tembus. Dia siap terbalikkan , suruh pekerja dia tuang lagi air. Tak jugak tembus. Allahuu macam mana la perasaan masa tu ”

Jangan lupa komen yang baik baik sahaja.

Sumber: IG aliffsyukriterlajaklaris

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *