Rimbabara Daily

Semasa, Hiburan & Trending

Gambar perkahwinan pelakon Emma Maembong bersama suaminya, Muhammad Shazli Azhar secara tiba-tiba menjadi topik perbualan hangat di media sosial. Semuanya gara-gara satu posting yang dimuat naik oleh pemilik akaun Twitter dikenali sebagai Syahbinar.

Posting berkenaan memaparkan gambar Emma yang sedang mencium pipi Chacha di atas pelamin. Namun, apa yang membuatkan ramai tidak senang hati adalah tindakan Shazli yang turut sama mencium adik iparnya itu.

Anda boleh lihat gambar berkenaan di bawah.

Sementara itu menerusi pemantauan Gempak di Twitter, rata-rata netizen mengecam tindakan berkenaan. Ada yang menganggap ia keterlaluan dan tidak kurang juga menyifatkan perlakuan tersebut seperti mempersendakan agama.

Anda boleh lihat antara komen dan kecaman netizen di bawah.

Untuk rekod, Emma sah bergelar isteri kepada Mohamad Shazli apabila pasangan tersebut bernikah pada jam 11.58, Khamis lalu.

Majlis pernikahan Emma atau nama sebenarya Fatimah Rohani dan Syazli itu berlangsung di Dunia Melayu, Bukit Damansara dan dihadiri ahli keluarga dan sahabat terdekat.

Akhir akhir ini, terlalu ramai yang berani melawan hukum yang ditetapkan oleh syarak. Disini, min selaku wakil umat islam ingin menasihati masyarakt agar lebih peka dan saling menasihati insan insan yang melampaui batas.

Jangan lupa komen yang baik baik sahaja.

Sumber: gempak

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *