Rimbabara Daily

Semasa, Hiburan & Trending

Buat peng1kut laman sosial Johan Raja Lawak sudah pasti sedia maklum mengenai betapa bahagia pelawak itu disamping isteri, Ozlynn dan 5 anak mereka. Namun, sedangkan lidah lagikan tergigiit inikan pula suami isteri. Naik dar4h dengan suami yang asyik bermain g4me, Ozlynn memb3bel kepada Johan, yang ketika itu sedang l1ve streaming game di Facebook!

Jom Lihat Video Kat Bawah:

Game bola FIFA Johan tiba-tiba terganggu apabila suara Ozlynn yang ny4ring masuk ke dalam siaran live Johan. Ozlynn didengari memb3bel kepada suaminya itu yang terlalu leka bermain game bagaikan tiada hari es0k. Johan kemudian membalas mengatakan itu adalah game terakhirnya.

Tambah Ozlynn lagi, dia sudah menunggu lama si suaminya dan sudah diberi peringatan sebelum itu namun tidak di3ndahkan. Permainan yang berlanjutan sehingga lew4t malam membuatkan Johan dikatakan sus4h bangun awal pagi untuk solat Subuh.

Video itu dimuatnaik pengguna Twitter Khairil Anuar yang mendapat lebih 2 ribu perk0ngsian dan lebih 1 ribu likes pengguna laman sosial itu yang turut terhibur dengan Johan yang teruk dibebel isteri.

Jangan lupa komen yang baik baik sahaja.

Sumber: Khairil Anuar via Oh bulan / L.Pisang

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *