Rimbabara Daily

Semasa, Hiburan & Trending

KUALA LUMPUR: Sebut sahaja Janna Nick, pastinya ramai yang mengenalinya. Janna Nick atau nama sebenar nya Nurul Jannah binti Muner yang kini difahamkan sedang hangat bercinta dengan jejaka yang bernama Dini Azan Schatzmann. Baru baru ini Janna mengerjakan ibadah umrah dan berkongsi foto foto nya dalam halaman instagram.

Salah Satu perkongsian Janna dengan tulisan panjang lebar daripadanya:

Dok sana rasa tenang ja…tak payah pikiaq hal duniawi…Pi je la short vacay dekat sana…memang best ! Tak sama aih macam kita p London ka mana mana. Yang nak komen Tu…tok sah la nak komen benda2 negative…nak nak bab amal ibadat ni…pasai…kita tak tau pun amal ibadat kita Tu diterima ka dak…ajak la orang buat kebaikkan…bukan mematikan niat orang yang nak mendekati Sang Pencipta…ramai yang takut nak p umrah walaupun berkemampuan…pasai apa? Pasai risau mulut orang dok kata Tu kata ni….eh, pi je la…kalau tak banyak, sikit mesti terjentik jugak hati kita yang ketegaq kematu tu….
Apa yang tersirat Di hati,Apa yang terlintas dalam fikiran, Bukan orang tau pun. Sah la Dia lebih mengetahui. Niat kita yang sebenar ? Pun DIA yang lebih mengetahui. Jadi manusia2 yang tak lari dari buat dosa ni..cukup la sekadar saling mengingati…tak payah dok tunding koyak kain orang. kadang kadang baca komen…macam depa ni nabi maksum…tapi takpa sekadar menegur tak ada masalah..cuma guna la bahasa yang lebih beradab. Btw, kami dah balik Malaysia & dah start kerja pun. Dan kami dah sampai kan Salam hampa & doa-doa hampa..insyaAllah. Kalau nak tengok video perjalanan kami & keluarga pi sana…comment “ NAK “

Terbaru menerusi entri terbaru Janna Nick dengan kapsyen ringkas:

Obviously not your type. Habis Tu suka perempuan yang macam mana? Bincangkan…

Namun, yang mencuri perhatian ramai apabila Dini juga turut memberi komen.

Jangan lupa komen yang baik baik sahaja.

Sumber: IG Janna Nick

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *