“Kesi4n Memey Terper4njat”- Telatah Norman Hakim Bikin Betizen Berdekah….

Siapa sahaja yang tidak kenal dengan pasangan sama cantik, sama padan ini iaitu Norman Hakim dan Memey Suhaiza dimana kedua-duanya selalu menjadi tumpuan di media sosial.

Walau bagaimanapun, satu rakaman video yang memaparkan telatah Norman Hakim yang mengusik Memey Suhaiza mengundang orang ramai tidak dapat menahan ketawa mereka.

Usikan antara pasangan suami isteri sememangnya dapat mengeratkan antara satu sama lain jadi melihatkan telatah lucu pasangan selebriti ini membuatkan video dimuat naik Norman Hakim diruangan Instagram peribadinya mendapat ribuan mata menonton.

Ujar Norman Hakim diruangan kapsyen bahawa dia menemani isterinya ke pusat vaksin untuk temu janji vaksin yang kedua namun Memey Suhaiza mengadu meng4ntuk.

Tetapi oleh disebabkan itu, Norman Hakim menggunakan cara lucu untuk menghilangkan rasa mengantuk Memey sehingga membuatkan rakan selebriti juga berdekah.

Lalu menjenguk pula ke ruangan komen selepas Norman Hakim berkongsikan telatah lucunya bersama Memey, video itu mendapat ribuan tanda suka berserta hampir seribu komen ramai yang memberikan reaksi-reaksi lucu selepas menonton pasangan sweet ini.

“Tak baik bang. Hahaha”

Norman

“Kesian mummy terper4njat… kalau kami terper4njat macam tu kami smekdown laki semula”

IMG_20210802_110244IMG_20210802_110305

“Sesape pun terk3jut kalau dah macam ni j3ritan nya”

IMG_20210802_110320

Jom Like Page Kami Juga Di Facebook

Sumber:HCL

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *