Rimbabara Daily

Semasa, Hiburan & Trending

Instafamous yang juga seorang Youtuber, Bella Khan baru baru ini telah memuat naik satu video di akaun Instagram miliknya yang membuatkan ramai pengikutnya sedih.

Dalam video tersebut, tampak jelas Bella menangis teresak esak kerana kucing kesayangannya yang diberi nama Mika baru sahaja pergi buat selama lamanya.

Ramai sedih tengok

“He d1ed…masa kat tangan aku..baru je td…ramai sedih tengok ig mika tadi…apatah lagi mummy…only memories left… mummy will always love you syg @mika.puteh..”

Begitulah luahan hati Bella di ruangan kapsyen posting tersebut. Tambahan pula, kucingnya itu pergi betul betul semasa ia berada di dalam dakapan tuannya, Bella.

Boleh lihat video di Instagram

Bella juga ada menyediakan akaun Instagram khas untuk Mika dan ada juga beberapa video dan gambar Bella yang lain mengenai kucing yang dimilikinya.

Di situ, Bella banyak berkongsi video manis pahitnya bersama beberapa ekor kucing yang dibela olehnya di dalam kawasan rumahnya.

Sebelum itu, Mika dimaklumkan sedang mender1ta demam yang teruk menyebabkannya sukar bernafas dan mempunyai kuasa untuk bergerak yang semakin lemah.

Sedih Mika pergi

Keadaan itu menyebabkan Bella bertambah risau memikirkan apa yang bakal berlaku kepada kucingnya itu meskipun sudah membuat banyak cara untuk memastikan Mika sembuh.

Namun, begitulah nasib sesiapa sahaja yang bernyawa, pemergian Mika itu menghadirkan rasa sedih dan sayu buat Bella dan tak lupa juga pengikutnya di Instagram.

Pencinta kucing je yang faham

Stay strong Bella

Sumpah tak boleh tengok

Walaupun begitu, ramai yang turut bers1mpati terhadap apa yang Bella hadapi sekarang. Meskipun ia berat untuk menerima, itulah nasib Mika, si kucing tersebut. Ramai yang memberikan kata kata semangat buat Bella yang bersd1h atas kehilangan kucingnya itu.

Bella tetap meneruskan kerjayanya sebagai youtuber kerana akaun youutube miliknya hampir mencapai 1 juta pelanggan.

Apa pendapat anda? Jangan lupa komen yang baik baik sahaja !

Sumber : Bella Khan, Mika Puteh

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *