Rimbabara Daily

Semasa, Hiburan & Trending

Pemergian allahyarham Ashraf Sinclair pada awal pagi tadi waktu tempatan sememangnya memberikan kesan kepada semua pihak. Tarikh 18 Februari 2020 menjadi satu kisah pedih buat Bunga Citra Lestari serta keluarga besarnya ekoran pemergian suami yang amat mengejut.

Mninggal dunia pada awal pagi tadi

Meninggal dunia disebabkan serangan jantung, Ashraf yang dilahirkan pada 18 September 1979 baru sahaja genap 5 bulan menyambut hari lahirnya yang ke-40 pada tahun lepas di tarikh yang sama iaitu tanggal ke 18.

Genap 40 tahun ketika september

Kebetulan tersebut semestinya menambah hiba kepada ahli keluarga yang lain kerana Ashraf berada dalam keadaan sihat dan tidak langsung menunjukkan sebarang sakit kerana mengamalkan gaya hidup yang sihat. Namun, ianya bukan kebetulan tapi dah ditetapkan diluh mahfuz sejak azali lagi. Setiap org telah ditetapkan kematiannya bila dan mcm mana. Allahu. Bersediakah kita dan cukupkah amalan kita utk dibawa ke sana. Sama2 lah kita muhasabah diri Dan insaf. Mati tu pasti.

Selamat dikebumikan

Jnazah allahyarham Ashraf Sinclair sudah selamat dimakamkan di San Deigo Hills, Jakarta kira-kira jam 4 petang waktu tempatan. Kelihatan wajah sugul isteri serta ahi keluarganya yang nyata berasa berat untuk berpisah dengan aktor kacak tersebut buat selamanya.

Jangan lupa komen yang baik baik sahaja.

Sumber: Instagram

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *