Rimbabara Daily

Semasa, Hiburan & Trending

Membina kesetiaan dalam sesebuah perhubungan memakan masa yang lama selain perlu melalui pelbagai dugaan. Dalam pada itu, saling mempercayai sesama sendiri juga merupakan elemen penting bagi mencapai kebahagiaan berpanjangan.

Akan tetapi, segala-galanya umpama musnah begitu sahaja sekiranya wujud konflik khususnya melibatkan kehadiran orang ketiga. Ibarat hati sedang berkecai seribu, itulah pengalaman duka yang dilalui oleh seorang gadis ini.

 

Daripada rakaman pendek yang sudah meraih lebih 400 ribu tontonan ini, pengguna akaun TikTok @miezanaszree dilihat gagal menahan sebak selepas mendapati teman lelaki bermain kayu tiga dengan perempuan lain.

Lebih memeritkan jiwa lagi apabila dia melihat sendiri hal itu berlaku di depan mata sekali gus merasakan seperti cintanya tidak dihargai.

Walhal, jejaka tersebut sudah pun dianggap sebagai insan bermakna untuk meluahkan masalah ketika susah atau senang. Tidak ketinggalan, dia berharap semoga dirinya terus kuat berhadapan dengan ujian besar berkenaan.

Menjengah ke ruangan komen, netizen juga sama-sama meluahkan sebak menyaksikan situasi gadis ini. Selain memberikan kata-kata semangat, ramai dilihat mendoakan moga-moga ada jodoh lebih baik menantinya kelak.

Jom baca komen netizen,

Allah lebih tahu siapa yang terbaik utk awak

Sumpah pernah rasa apa yang dia rasa

Semoga awak kuat

Dah baca? Jangan lupa like, share dan komen ya. Terima kasih

Sumber : TikTok miezanaszree via KD

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *