Rimbabara Daily

Semasa, Hiburan & Trending

Lahir dalam keluarga kerabat diraja serta memiliki rupa paras yang kacak, membuatkan Putera Abdul Mateen dari Brunei antara putera impian para gadis.

Baru-baru ini, Putera Abdul Mateen telah menyambut hari kelahirannya yang ke-29, baginda digambarkan sebagai Putera Raja terkaya, baginda merupakan anak lelaki ke 10 daripada 12 orang adik beradik (5 putera 7 puteri).

Putera Mateen nak cari calon isteri?

Bagaimana pun, ada ura-ura yang mengatakan bahawa Putera Mateen ada meluahkan hajat untuk mencari calon isteri yang berkongsi minat yang sama dengannya.

Dikatakan, kerabat diraja Brunei sudah mula meluahkan hasrat mereka untuk mencari calon isteri buat Putera Mateen memandangkan umurnya kini sudah sesuai untuk berumah tangga.

Putera impian gadis2

Mendapat pendidikan dari Royal Military Academy Sandhurst 2014, Putera Mateen juga meminati sukan Polo, Aircraft dan juga pencinta alam semulajadi.

 

Untuk makluman ramai, Putera Abdul Mateen tinggal di istana mewah Brunei yang dikatakan mempunyai sebanyak 1877 buah bilik yang bertahtahkan emas, berlian dan perak.

Maka bertuahlah si gadis yang berjaya menawan hati sang putera ini, semoga segera bertemu jodoh Putera Mateen.

Apa kata anda? Dah baca, sila share dan komen yang baik baik. Terima kasih.

Sumber : Facebook Mandaon News Services via OMM

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *