“Sy Tak Tau Pasai Dia Tgamak Tulis..” – RozitaCheWan Luah Sdih Bila Ddpan Mulut Manis, Belakang Lain Bicara

Sebut sahaja nama Rozita Che Wan, pasti satu Malaysia mengenali nya dengan telatah bersahaja dan sering bercakap ‘dilect’ utara dalam halaman Instagram nya.

Terbaru dalam halaman Instagram nya, Rozita Che Wan seakan kecewa dengan sikap lelaki ini yang lebih dikenali dengan jolokan nama ‘Diva AA’.

Lihat Kapsyen penuh penulisan Rozita Che Wan dibawah:

saya tak tau pasai dia boleh tergamak tulis perkataan “BURIT MAK HANG “ kt saya …dlm taun ni saja 3 kali kami jumpa , borak , ambik gambaq , selfie dan ada jgk dia buat video call.. 1st jmpa utk thn ni ,saya jadi guest utk Lagu Cinta Kita , pastu kami shuting sama2 dlm Pung Pang Rizalman Raya dan jst sblm PKP kami shoot cooking show utk utube @rosixomar ..betul la kata org, Kalau di depan mulutnya manis, Balik belakang lain bicara ! tapi tk sangka la kan , kdg2 org yg kita dh lama kenal , yg kita rasa kita tk dak masalah dgn dia , yg kita rasa dia baik dgn kita rupanya kita kena “baik- baik” dgn org mcm ni ..hati org kita tk tau kan. semoga manusia macam ni Allah bagi dia hidayah supaya dia tidak dianggap sampah .. Allahhuakhbar

Jom Lihat juga apa kata orang ramai:

“Org mcm tu elok kena pulau jer dkt semua org.. Adik beradik sama jer menyakitkan hati org hidup kat Malaysia ni..”

“Astaghfirullahal’azim…pasai pa Encik Azwan cakap lagu tu….kalau org kata kat mak Encik lagu tu ..apa rasa ya…Sedih dan marah kan ..hurmm..Ni pemakaian yg baik2 ja…ada yg pakai kostum mcm2 pun ada ..masing2 la…nak melawa ka apa…dah la berbulan dok terperap dlm rumah ..bg la chance kami nk melawa..”

“Biar la kt dia .. dengki org nk melawa … bkn kacau dia pun ..bkn duit dia pun.. mmg kali ni org pi vaksin mmg nk bergaya psai kuar rumh pun boleh kira bila ja..”

Disini min rimbabara mendoakan Rozita Che Wan sentiasa dimurahkan rezeki dan berjaya di dunia dan akhirat. Jangan lupa komen yang baik baik sahaja ya.

Sumber: IG RCW

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *