Rimbabara Daily

Semasa, Hiburan & Trending

Penyanyi ini dulunya pernah popular di zaman 90-an menerusi kumpulan Elite bersama-sama Abby Abadi, Watie Sadali, Linda Rafar dan juga Azza. Sasha Saidin, artis wanita yang sudah jarang dilihat di kaca televisyen bagaimanapun sering memuat naik perkembangan mengenai dirinya di laman Instagram. Terbaru semalam, wanita ini sudah selamat diijabkabulkan dengan pilihan hatinya di usia 43 tahun.

Dinikahkan oleh adik sendiri, Zain Saidin

Selepas hampir 7 tahun bergelar ibu tunggal, Sasha akhirnya menamatkan zaman solo apabila telah disatukan bersama duda anak dua iaitu Sirhan Wahab. Menurut artikel Harian Metro, pernikahan tersebut menyaksikan adik lelakinya yang juga pelakon terkenal iaitu Zain Saidin tampil menikahkan kedua-dua pengantin dalam majlis yang berlangsung di The Sanctuary, Kuala Lumpur.

Pernah hadiri tadika yang sama

Dalam majlis serba ringkas yang dihadiri sahabat handai dan juga keluarga terdekat, selebriti wanita tersebut menerima mas kahwin RM1,000, wang hantaran berjumlah RM10,000 berserta tiga dulang hantaran. Jelas mereka, perasaan cinta mula berputik apabila sering bertemu di majlis anjuran rakan-rakan. Selepas mengenali dengan lebih dekat, rupa-rupanya masing-masing pernah menghadiri tadika yang sama pada sekitar tahun 1980-an.

Akan bawa anak berpindah ke Dubai

Menurut Sasha, selepas ini dirinya dan juga anak akan berpindah ke Dubai mengikut suaminya yang tinggal di sana atas urusan kerja. Terdahulu, penyanyi itu pernah berkahwin dua kali sebelum ini dengan Johan Abdullah Skinner pada tahun 2003 sebelum berakhir 4 tahun kemudian. Seterusnya, dia berkahwin dengan warganegara Indonesia iaitu Salyo Priyanto dan dikurniakan seorang anak sebelum berpisah pada 2012.

Jangan lupa komen yang baik baik sahaja.

Sumber: KD

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *