Siti Sarah Agak ‘kritik4l’, Shuib Mohon Orang Ramai Sentiasa Mendoakan Kesembuhan

PETALING JAYA – Selepas selamat melahirkan bayi lelaki pada pukul 5 petang tadi, penyanyi Siti Sarah yang dimasukkan ke Unit Rawatan Rapi (IC U) H0spital Universiti Kebangsaan Malaysia (HUKM), di sini, dilap0rkan berada dalam keadaan krit1kal.

Perkara tersebut dimaklumkan sendiri oleh suaminya, Shuib menerusi satu hantaran yang dimuat naik dalam Instagram miliknya.

“Alhamudillah, jam 4 lebih bayi berjaya dikeluarkan dan keadaan bayi alhamdulillah baik tapi perlukan alat bantuan pernafasan kerana lahir pra m4tang. Cuma, keadaan Sarah agak kritik4l.

“Saya sekeluarga mohon semua teruskan doa untuk Siti Sarah. Juga kita doakan semoga sesiapa saja yang sedang bertarung ny4wa dengan C0vid-19 dipermudahkan urusan,” katanya.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Shuib Sepahtu (@shuibsepahtu)

Sebelumnya, penyanyi lagu Kesetiaan yang hamil lapan bulan itu terp4ksa melalui proses pembed4han bagi mengeluarkan bayi dalam kandungan bagi mengelakkan keadaan menjadi lebih b3risiko. Pagi tadi, Sarah dimasukkan ke Unit Rawatan Rapi (IC U) Hospital Universiti Kebangsaan Malaysia (HUKM) selepas dikejarkan ke hospital sama petang semalam.

Jom Like Page Kami Juga Di Facebook

Sumber:K! ONLINE

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *