Rimbabara Daily

Semasa, Hiburan & Trending

Kuala Lumpur: Kelihatan seperti Janna Nick kini sah bercinta dengan seorang pelakon baru berdarah kacukan melayu-Switzerland iaitu Dini Azan Schatzmann. Perkara ini disahkan oleh Janna Nick sendiri yang melabel lelaki berkenaan sebagai satu dalam sejuta. Janna Nick akui amat bahagia dengan Dini Azan Schatzmann. Mereka berdua dikatakan amat memahi antara satu sama lain dan Janna bersyukur bertemu dengan jejaka berkenaan.

Menerusi artikel portal news-tel, Dini Azan Schatzmann juga turut mendedahkan telahpun menemukan Janna Nick dengan ibunya.

Terbaru, Janna berkongsi dengan peminatnya video durasi pendek dengan kapsyen:

Menyesal jadi girlfriend kuat makan. I akan Tanya soalan yang sama setiap hari, setiap jam! Siapa macam Ni?

Jom Lihat apa kata netizen:

“Biasa laa pompan. Suke tanya benda yg dia dah tahu”

“Actually lelaki mmg tau ubat pujuk wanita adalah makanan.. Hell yeah”

“Biasa la pompuan kalau tanya pasal makanan je terus rasa terhibur, happy, berbunga2, like a kanak2 riang tak sabar nak makan.”

Ini pendedahan Dini Azan Schatzmann bila pertama kali jumpa Janna Nick.

“First time sy jumpa Janna pada bulan Julai tahun lalu. Ketika itu kami sedang jalani penggambaran untuk drama Bukan Cinta Aku. Honestly, masa itulah sebenarnya saya dah tertarik dengan karakter, personaliti dan cara Janna Nick bekerja.

“Janna memang amat byk bantu sy dgn skrip serta lakonan. Lepas habis set untuk drama Bukan Cinta Aku, Janna Nick ada contact saya dan meminta tolong saya untuk bantu serta ajar dia exercise. Waktu itu saya jadilah coach untuk latih dia. Semenjak dari waktu itu, mulalah kami saling kenali satu sama lain dengan lebih rapat.

“Apa peminat lihat, sebenarnya personaliti Janna Nick teramat berbeza dengan diri dia yang sebenar. Janna yang saya kenal adalah seorang yg caring, lembut dan baik. Itu yang buatkan saya rasa selesa setiap kali bersamanya.

“Paling saya admire ialah cara kerja dia yang amat focus. Sy tidak pernah lagi berjumpa seseorang yang begitu komited dengan kerja. Saya hormat cara dia jaga family nya. Pada usia yang begitu muda, dia telah pikul tanggungjawab yang besar”.

Kisah percintaan antara mereka mula diceritakan oleh Janna secara terbuka tetapi Janna tidak mahu bercerita lebih lanjut kerana mahu focus pada kerjaya berbanding kisah cinta.

Jangan lupa komen yang baik baik sahaja.

Sumber: IG Jannanick

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *