T4kut Baju Mer3put, Che Ta Melaram Pakai Lawa-Lawa Pergi Vaks1n

Sebut saja nama pelakon cantik Rozita Che Wan, pasti ramai tahu fesyen dan gaya penampilannya sering diperkatakan. Malah ramai wanita diluar sana mengagumi Che Ta yang tetap nampak muda meskipun usia hampir mencecah 50 tahun.

Jiak sebelum ini Che Ta menggayakan beg mewah jenama Hermes Birkin ketika vaks1n pertama, untuk sunt1kan kali kedua kali ini pelakon itu tampil dengan busana glamor.

Menerusi satu video dikongsikan di Instagram, Che Ta menggayakan persalinan jubah berona perak dengan perincian labuci berkilauan sambil membawa beg tangan dengan warna senada.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Rozita Che Wan (@rozitachewan1)

Che Ta berkata dia teruja untuk keluar mendapatkan vaks1n dos kedua itu dan melaram busana serba mewah itu kerana bimbang baju-bajunya akan reput jika disimpan terlalu lama.

“Hari ini pergi vaks1n sekejap. Yang penting wajib ‘meletop’. Masa sekarang ini, nak simpan baju lawa-lawa t4kut reput.

“Tak kisahlah duduk rumah ke, pergi vaks1n ke, melaram sahajalah. Tak tahu bila lagi boleh melawa. Takut nanti tua dekat rumah sahaja,” tulisnya.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Rozita Che Wan (@rozitachewan1)

Jika sebelum ini Che Ta menjamu petugas barisan hadapan dengan kek lapis pandan cheese hasil air tangannya sendiri, kali ini memberikan petugas barisan hadapan tudung bawal, kek lapis pandan cheese dan minyak wangi jenamanya.

Jom Like Page Kami Juga Di Facebook

Sumber:rotikaya

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *