[VIDEO] “Usia Bukan Pengh4lang”- Netizan Terk3jut Dengar Suara P4du Makcik Ni Duet Dgn Anak.

“Ini orang panggil terlalu p4du, usia bukan penghal4ng. Tua-tua masih berblsa,” jelas Izwan Ez di laman Facebook hari ini.

Rata-rata orang ramai t3ruja apabila menyaksikan satu video tular di laman sosial ketika ini mengenai pasangan ibu dan anak lelaki berduet bersama.

Pasangan tersebut menyanyikan lagu terkenal dari sebuah kumpulan di negara jiran, Cassandra menerusi lagu berjudul Cinta Terbaik.

Kemesraan dua beranak yang dikatakan dari Sabah itu juga menjadi bualan h4ngat orang ramai di media sosial.

Lihat video penuh itu di bawah:

“D3ngki pula tengok kemesraan mereka berdua, kalau aku ni mahu kena mar4h kalau ajak emak nyanyi bersama,” jelas Ijam92.

“Suara ini bukan biasa-biasa, Ziana Zain pun senyap kalau dengar ni. Suara dia macam orang muda

“Dia layankan je anak dia nyanyi, terbaik semoga hidup kalian berdua diberkati,” ujar Azamli_fauzi.

Sementara itu, tinjauan di ruangan komen mendapati rata-rata netizen turut melu4hkan rasa banga yang masih ade ibu.

Ketika artikel ini ditulis, video berkenaan telah meraih 590K views, 73k likes dan 6k comments di TikTok.

Berikut di bawah adalah antara komen menarik daripada netizen di TikTok:

Jom Like Page Kami Juga Di Facebook

Sumber: K! ONLINE via @_.kiell

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *