[VIDEO] Member Gel4k Dulu Baru Tolong, Gadis Tersangkut Tudung Dekat Pagar Ini Undang Tawa

Orang kata, kawan sejati adalah mereka yang akan gelakkan kita apabila sesuatu benda lucu terjadi sebelum menolong kita

Bukan apa, insiden seperti itu mungkin menyakitkan hati kita, tetapi itulah kenangan manis yang kita akan simpan sampai bila-bila.

Sama seperti sebuah video viral baru-baru ini apabila gelagat seorang gadis mentertawakan kawannya yang ters4ngkut tudung di pagar besi mencvri tumpuan ramai.

Lihat video penuh itu di bawah:

@amzxzuxe

nak part 2 tak hahahahah 😂 cc @deen.dot

♬ original sound – zizanrazak869

Tudung ters4ngkut dekat pagar, member pula tak tah4n gel4k

Menerusi video yang dikongsi oleh @amzxzuxe, kelihatan dia dan kawannya dalam perjalanan ingin menuju ke satu tempat.

Namun, entah bagaimana kawannya itu tiba-tiba dilihat tidak boleh bergerak kerana tudungnya ters4ngkut di c4ngkuk pagar besi.

Apa yang lebih menghiburkan adalah gadis tersebut sempat mentertawakan kawannya dulu sebelum dia bertindak menolong menarik tudung yang tersangkut itu.

Image from @amzxzuxe (TikTok)

Image via @amzxzuxe (TikTok)

“Hahahaha kalau aku pun gelak dulu baru tolong, ni baru betul sahabat sejati” – Netizen

Ikutan tularnya video berkenaan yang kini telah mendapat 349.1K tontonan, 21.6K tanda suka dan 1.1K perkongsian di laman TikTok, rata-rata netizen turut terhibur melihat mereka berdua.

Malah, ramai yang tertanya-tanya bagaimana tudung kawan gadis itu boleh tersangkut dan ada yang berseloroh mungkin mereka ponteng kelas.

Berikut di bawah merupakan antara komen menarik daripada netizen di TikTok:

Image from @amzxzuxe (TikTok)

Image via @amzxzuxe (TikTok)

Image from @amzxzuxe (TikTok)

Image via @amzxzuxe (TikTok)

Image from @amzxzuxe (TikTok)

Image via @amzxzuxe (TikTok)

Image from @amzxzuxe (TikTok)

Image via @amzxzuxe (TikTok)

Image from @amzxzuxe (TikTok)

Image via @amzxzuxe (TikTok)

Image from @amzxzuxe (TikTok)

Image via @amzxzuxe (TikTok)

Image from @amzxzuxe (TikTok)

Image via @amzxzuxe (TikTok)

Image from @amzxzuxe (TikTok)

Image via @amzxzuxe (TikTok)

Image from @amzxzuxe (TikTok)

Image via @amzxzuxe (TikTok)

Image from @amzxzuxe (TikTok)

Image via @amzxzuxe (TikTok)

Aduhai, macam-macam hal lah. Apa funny moment korang dengan kawan? Cuba share

 

Jom Like Page Kami Juga Di Facebook

Sumber:says via @amzxzuxe (TikTok)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *