Rimbabara Daily

Semasa, Hiburan & Trending

Tahun 2020 merupakan tahun ikatan perkahwinan antara penyanyi disayangi, Zamani Slam dengan isteri tercinta, Julia. Sentiasa menjadi bualan ”Bila Nak Kawen?” , akhirnya soalan ini sudah terjawab. Media Prima TV3 menjemput Zamani dan Juliana sebagai tetamu rancangan Wanita Hari Ini , pelbagai soalan soalan yang ditujukan kepada pasangan ini.

Menjalani kehidupan berumah tangga tidak sama mengenali seseorang itu walaupun 14 tahun. Zamani Slam juga turut berkongsi pengalaman pengalaman sewaktu mengenali isteri nya, Julia.

Jom Lihat Video Dibawah:

Netizen turut memberi respon yang baik baik pada Zamani agar sentiasa bahagia dan ceria dalam menempuhi kehidupan sebagai seorang suami.

Juga menerusi halaman instagram Zimeproduction, petikan video:

Komen-komen daripada netizen:

Bahagia itu pilihan. Terima kasih abg, memilih tuk bahagiaAbg bahagia, peminat pun ikut bahagia. Tiada manusia yg sempurna. Sebab tu kita disuruh mncari pasangan supaya dpt melengkapi satu sama lain. Kami peminatĀ² abg sentiasa mendoakan yg baikĀ² tuk abg dan keluarga. Moga hubungan abg dan wife kekal hgga ke Jannah dan dikurniakan ank yg soleh dan solehah

Lihat bang zamani mengingat kn saya ke jaman masa lalu waktu saya masih sekolah dasar. dan saya giat mengumpulkan uang untuk membeli kaset album gerimis mengundang. Terimakasih bang zamani udah menyajikan kn persembahan yg sangat baik. semoga bang zamani sehat selalu.

Semoga perkahwinan Abg Zamani dan Kak Jue berkekalan hingga ke akhir hayat. Semoga sentiasa berbahagia dan dikurniakan rezeki serta zuriat yang soleh dan solehah. Amin

Jangan lupa komen yang baik baik sahaja.

Sumber: Zimeproduction

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *