Rimbabara Daily

Semasa, Hiburan & Trending

KUALA LUMPUR: Tular di media sosial mengenai wabak yang dialami di negara tercinta. Hari semakin hari, kita sentiasa mendoakan agar dijauhi oleh penyakit merbahaya ini. Mengenai bantuan yang diminta oleh persatuan seniman baru baru ini mendapat seluruh perhatian rakyat Malaysia.

Namun begitu, min rimbabara berharap agar rakyat Malaysia bersatu hati dalam menyokong dan membantu antara satu sama lain dalam menghadapi ujian pada saat ini.

Menerusi satu entri terbaru daripada Zarina Anjouli,

Jom Lihat Video Dibawah:

Jom Lihat Apa Kata Netizen:

“Fazura dn fasha tu penah juga jmpa komen dorg dkat ig artis yg lain dn kena kecam dgan netizen. Tpi btullah dorg tak balas balik kecaman dri netizen tu. Mcm neelofa dn nora danish, memang tak penah nmpak dorg bgaduh dgan netizen. Lofa ni lgi truk kena maki kena kecam tpi dia just truskan hdup dia. Xda pun xda kluarkan apa2 stetement balas blik makian netizen. Nora danish pulak penah kena maki kau2 kena hina dgan satu akaun IG dlu. Apa tah nama ig tu lupa dah sbab dlam 2015 mcm tu. Nora relax ja”

“Ade point apa anju cakap. If they have good attitudes and all , netizen automatically akan padang tinggi cth Siti Nurhaliza sampai skrg masih relevan dan terkenal dek kerana sopan santun dan rendah dirinya. Klu mulut2 longkang tak akan bertahan lama dlm industri sbb pengarah/produser filem atau drama pun tak akan berani ambik artis2 mcm ni.. sbb takut filem/drama kene boikot..lgpun yg bising2 kat telegram and all, semua sejenis yg x famous..mmg dari dlu takde job sangat , tapi ambik kesempatan sempena wabak Covid19 untuk dapatkan bantuan.”

“Level artis ye la pakai vellfire,rakyat marhaen mcm aku ni pakai panamera je..,opss..,ter…riak plak dgn geng2 retis tu….,hahaha”

“Laaa ini pun retis2 sendu tu nak jadikan point ke?takda issue lain dah…hari tu da kalah,sebab tu menggelabah itik carik point lain”

“pehh anju kompem geng artis kelas bawasan bernanah telinga dengar ni”

Jangan lupa komen yang baik baik sahaja.

Sumber: IG Zarina Anjouli

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *